Ingrediente:
- 120 g ciocolata
- 200 g pireu de castane
- 6 linguri zahar
- 3 galbenusuri
- 1/4 pachet unt
- 50 g zahar pudra
- 200 ml frisca
- 2 linguri rom
- 2 plicuri zahar vanilat
- 200 g pireu de castane
- 6 linguri zahar
- 3 galbenusuri
- 1/4 pachet unt
- 50 g zahar pudra
- 200 ml frisca
- 2 linguri rom
- 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga ciocolata, topita in prealabil pe bain-marie. Se fierbe compozitia pe baie de aburi pana se leaga crema, apoi se lasa sa se raceasca. Se adauga untul si pireul de castane si se amesteca pana ce crema devine spumoasa. Se pune rom dupa gust si se toarna crema in cupe. Se serveste rece, ornata cu frisca. Crema poate fi utilizata si la umplerea torturilor, ruladelor, prajiturilor, etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu